Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
Alfa Romeo 156Ár: 419.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 789.000 Ft -
FORD C-MAXÁr: 349.000 Ft -
AUDI A4Ár: 1.350.000 Ft -
MAZDA 2Ár: 790.000 Ft -
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
BMW 523Ár: 700.000 Ft -
SAAB 9-3Ár: 1.900.000 Ft -
VOLVO V50Ár: 2.550.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 2.590.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 620.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 599.000 Ft