Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
RENAULT LAGUNAÁr: 1.399.000 Ft -
AUDI A4Ár: 1.250.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 700.000 Ft -
BMW 320Ár: 990.000 Ft -
VOLVO V50Ár: 2.550.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 1.500.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.599.999 Ft -
BMW 320Ár: 1.230.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 500.000 Ft -
FORD C-MAXÁr: 349.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 789.000 Ft