Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD FOCUSÁr: 599.000 Ft -
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
SUZUKI GRAND VITARAÁr: 2.000.000 Ft -
BMW 523Ár: 700.000 Ft -
SAAB 9-3Ár: 1.900.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 700.000 Ft -
MAZDA 2Ár: 790.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 140Ár: 599.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.649.999 Ft -
CITROEN DS4Ár: 3.190.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.599.999 Ft -
Alfa Romeo 156Ár: 419.000 Ft